top of page

Champions Camp!

"Helgen 4-5 november 2023 deltok totalt 40 spillere i kampen om å vinne tittelen champions gjennom vårt nye konsept Champions Camp"
 

Av Omar Malik
05.11.23

DSC_0539.JPG

Champions Camp ble introdusert som et nytt konsept til høstens eventkalender - og det med god suksess! Totalt 40 ivrige og vinnerlystne spillere deltok i kampen om å bli kåret til helgens champions!

Gjennom hele helgen fikk spillerne mulighet til å sanke poeng gjennom mange forskjellige pasnings-, avslutnings-, og dribleøvelser både individuelt og som lag. I tillegg kunne man hente poeng gjennom hard innsats og ekstraordinære holdninger. Spillerne ble også satt på prøve gjennom 1v1 turneringer begge dager, som virkelig testet det mentale aspektet. Poengene ble til slutt talt opp før Champions Finalen avslutningsvis på søndagen. De fire spillerne med flest poeng fra hver sine grupper ble kvalifisert til å spille, hvor vinnerne ble kåret til "champions".

Finalen ble spilt 2v2 i tre omganger, hvor de yngste startet. Det ble totalt sett en svært jevn kamp, hvor både første og andre omgang endte uavgjort til pause. Kampen måtte helt ut i tilleggstid for å avgjøres, hvor stillingen endte 5-4 til hvitt lag. Jakob Gustavsen ble kåret til kampens spiller, og stakk av med en Champions League Replica ball som vinnerpremie. 

Helgens champions ble:

  • Isac Taule (2011)

  • Leo Marthinsson (2012)

  • Simon Bjerke (2013)

  • Jakob R. Gustavsen (2014) 

  • Jonas A. Ask (2014)

  • Thomas B. Sagdahl (2015)

 

Vi takker alle deltagere for en morsom og spennende helg på Hemingbanen! Ut ifra spillernes tilbakemeldinger har Champions Camp kommet for å bli, og vil returnere på programmet for våren 2024.

Bilder fra helgens event:

Bildegalleri

bottom of page