Våre PT tilbud

Har du et ønske om å forbedre spesifikke ferdigheter? Eller ønsker du morsom ekstratrening av høy kvalitet? Da er vårt PT tilbud noe for deg. 
VI tilbyr singel, duo og gruppe PT. Øktene gjennomføres på Heming med trenere som sammen har lang erfaring.

 

Singel PT

Singel PT er i hovedsak ment for spillere som har spesifikke utviklingsmål i sin rolle på banen eller som ønsker tettest mulig oppfølging av PT treneren. På singel PT er teknikk, orientering og mentale ferdigheter som jobbes med. Øktene kan også tilrettelegges ut ifra spillerens individuelle behov og ønsker. Du vil få en tett oppfølging og tilbakemelding gjennom hele økta.

Singel PT varer i 60 min

Pris: 900 kr

Finner du ikke en time som passer, send oss en forespørsel i kontaktskjemaet

Rearview of a Girl Soccer Player
 
Fotballkamp for kvinner

Duo PT

Duo PT er for dere som ønsker å jobbe tett i par. Treningen inneholder øvelser med stor grad av konkurranse og gøy-faktor. Har dere et tema dere ønsker å jobbe med, legger vi tilrette for dette. Treningen er intensiv, og dere vil få tett oppfølging og tilbakemelding underveis i økta.


Duo PT varer i 60 min

Pris: 600 kr per spiller

 

Gruppe PT

På gruppe - PT vil spillerne jobbe med tekniske, taktiske og mentale ferdigheter. Tema for øktene vil variere mellom 1v1, pasning, orientering og skuddferdighet. 

Det vil være en rød tråd igjennom økta med progressiv gradering av vanskelighetsgrad. Økta er intensiv, og stiller høye krav til tilstedeværelse.

Vi har et tak på 8 spillere per økt. 


Økten varer i 75 minutter.

Pris: 1500 kr for gruppen

pexels-photo-8941616.jpeg