top of page

Våre PT tilbud

Har du et ønske om å forbedre spesifikke ferdigheter? Eller ønsker du morsom ekstratrening av høy kvalitet? Da er vårt PT tilbud noe for deg. 
VI tilbyr singel, duo og gruppe PT. Øktene gjennomføres på Heming med trenere som sammen har lang erfaring.

PT tilbudene: About

Singel PT

Singel PT er i hovedsak ment for spillere som har spesifikke utviklingsmål i sin rolle på banen eller som ønsker tettest mulig oppfølging av PT treneren. På singel PT er teknikk, orientering og mentale ferdigheter som jobbes med. Øktene kan også tilrettelegges ut ifra spillerens individuelle behov og ønsker. Du vil få en tett oppfølging og tilbakemelding gjennom hele økta.

Singel PT varer i 60 min

Pris: 975 kr

Finner du ikke en time som passer, send oss en forespørsel i kontaktskjemaet

DSC_0438.JPG
PT tilbudene: Tjenester
DSC_0100.JPG

Duo PT

Duo PT er for dere som ønsker å jobbe tett i par. Treningen inneholder øvelser med stor grad av konkurranse og gøy-faktor. Har dere et tema dere ønsker å jobbe med, legger vi tilrette for dette. Treningen er intensiv, og dere vil få tett oppfølging og tilbakemelding underveis i økta.

 

Duo PT varer i 60 min

Pris: 1275 kr

PT tilbudene: Tjenester

Gruppe PT

På gruppe - PT vil spillerne jobbe med tekniske, taktiske og mentale ferdigheter. Tema for øktene vil variere mellom 1v1, pasning, orientering og skuddferdighet. 

Det vil være en rød tråd igjennom økta med progressiv gradering av vanskelighetsgrad. Økta er intensiv, og stiller høye krav til tilstedeværelse.

 

Økten varer i 75 minutter.

Pris: 1590 kr for gruppen

Vi har et tak på 8 spillere per økt. 

NB: Ønsker du trening for flere spillere enn dette, må du bestille lagsøkt: 

https://www.hemingextra.no/lags%C3%B8kter

DSC_0946.JPG
PT tilbudene: Tjenester
bottom of page