top of page

Superspeed weekend!

"Kombinasjonen av hurtighetstrening og fotballøvelser er en perfekt hybrid for unge fotballspillere"


Av Omar Malik, 24.09.23 

DSC_0402.JPG

Denne helgen fikk vi besøk av hurtighetstreneren Carsten Effertz.

Carsten jobber til vanlig på Tanner Speed Academy i Gøteborg, og er ekspert på koordinasjon og hurtighetstrening av unge spillere. 

Campen ble fullbooket med 30 spillere totalt, spredt i alderen 2011-2015. ​

Hos Carsten jobbet spillerne med mange forskjellige koordinasjons- og hurtighets øvelser. I tillegg fikk de målt hurtighet og analysert løpesteget sitt over 10m. I etterkant av eventet får hver enkelt spiller tilsendt feedback slik at de kan forbedre holdning og løpsteknikk på egenhånd. Carsten oppsummerer: "It was a pleasure to work with both groups this weekend. A lot of the players have made good progress from last time I visited". 

Mens den ene gruppen var hos Carsten, hadde den andre gruppen fotballøvelser med Oleg, hvor temaet var hurtig valgvurdering og omstilling i 1v1 øvelser. Kombinasjonen av koordinasjon, hurtighet og fotballøvelser mener vi er den ultimate treningen for unge fotballspillere mellom 6-12 år.

Vi takker spillere, foreldre og ikke minst Carsten for en fartsfylt helg med mye moro for både spillere og trenere! Ny runde med Speedcamp kommer til neste år. Informasjon vil bli sendt ut god tid i forkant. 

Bildegalleri

bottom of page